Sinksenfoor eindigt met een knaller - Kortingen tijdens Big Bang op zondag

Op 7 juli 2017, over deze onderwerpen: Markten en Foren

De Sinksenfoor gaat zijn laatste weekend in en doet dat niet onopgemerkt. Vanavond is er nog een optreden van Get Ready en Jamilla. Zondag sluit de Big Bang het kermisplezier af. De foorkramers geven dan korting zodat iedereen een laatste keer voordelig kan genieten van de attracties.

Bezoekers kunnen nog tot en met zondag genieten van de meer dan 150 attracties op de Sinksenfoor, waaronder 2 nieuwe attracties. De ‘Take Off’ is een spectaculaire topattractie die zowel ronddraait als opstijgt. En bij de ‘Tiki Surf’ duikt een bootje aan hoge snelheid in het water.

Vanavond staat er bovendien nog een spetterend optreden op het programma. Om 20 uur is het de beurt aan de jongens van Get Ready. Om 21 uur neemt Jamilla het over. Iedereen kan gratis komen kijken.

Zondag 9 juli vindt de traditionele Big Bang plaats. Uitbaters van attracties geven dan mooie kortingen of gunnen de bezoekers 2 ritjes voor de prijs van 1.

De Sinksenfoor is vandaag nog open tot 2 uur, zaterdag van 14 tot 2 uur en zondag van 14 uur tot middernacht.

Op www.antwerpen.be/sinksenfoor is alle informatie over de Sinksenfoor terug te vinden: alle attracties, bereikbaarheidsinformatie, de evenementenagenda en een overzichtsplan van de site. Op www.slimnaarantwerpen.be vinden bezoekers alle info om hun reisweg te plannen en krijgen ze parkeerinformatie.
Verantwoordelijken: burgemeester Bart De Wever - Ludo Van Campenhout, schepen voor markten en foren

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is