Stedelijke zwembaden in griezelsfeer tijdens Halloweenzwemmen

Op 27 oktober 2023, over deze onderwerpen: Sport

De herfstvakantie start vanavond en Sporting A zorgt voor een aantrekkelijk zwemaanbod. De hele week kunnen bezoekers de Halloweensfeer opsnuiven want de zwembaden zijn in het thema versierd. Op maandag 30 oktober doen ze er nog een schepje bovenop: dan organiseren ze ook heel wat Halloweenactiviteiten. Bovendien is een aantal zwembaden tijdens de vakantie langer open.

Zwemmen tussen spoken, vampieren en andere griezels

Op maandag 30 oktober is het vanaf de late namiddag griezelen geblazen in alle Antwerpse stedelijke zwembaden: tijd voor Halloweenzwemmen! Kleine waterduivels worden verwelkomd in ultieme Halloweensfeer. Doorlopend zijn er heel wat activiteiten te beleven voor jong en oud. Het programma ziet er in elk zwembad gelijkaardig uit: griezelbeestjes opduiken uit het water, een spuitje veenbessensap aan de Bloedbar, een tas pompoensoep bij het buitengaan,… bezoekers gaan helemaal in de stemming terug naar huis.

Kinderen tot en met 11 jaar kunnen zich vooraf inleven dankzij de kleurwedstrijd. Aan het onthaal van elk zwembad of online zijn nu reeds Halloween-kleurplaten te verkrijgen, die ze maandag ter plekke kunnen inruilen voor een sportief cadeau.

Uitgebreide openingsuren

Traditioneel hebben een aantal overdekte zwembaden tijdens de schoolvakanties uitgebreide openingsuren. Ook deze herfstvakantie is dat het geval, in de zwembaden De Schinde (Ekeren), Groenenhoek (Berchem), Plantin Moretus (Borgerhout) en Ieperman (Wilrijk).

Praktisch

  • Maandag 30 oktober van 17.00 tot 20.00 uur
  • De info over het Halloweenzwemmen staat ook op www.sportingA.be, klik hier voor de rechtstreekse link. Daar zijn ook de kleurplaten te downloaden.
  • Een overzicht van alle zwembaden in Antwerpen is te vinden op www.sportingA.be/zwembaden. De uitgebreide openingsuren staan op de respectievelijke webpagina’s van De Schinde, Groenenhoek, Plantin Moretus en Ieperman.

Peter Wouters - Schepen bevoegd voor sport, diamant, en markten en foren

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is