Ga mee met N-VA Stad Antwerpen naar de Antwerp Pride

10 augustus 2019 - 13:00

Traditiegetrouw vindt in Antwerpen de 'Antwerp Pride' plaats in augustus. Met trots kunnen we dit het grootste holebi-evenement in Vlaanderen noemen! Zoals ieder jaar wordt het een kleurrijk volksfeest dat heel Antwerpen samenbrengt.

Ook nu nemen we op zaterdag 10 augustus deel aan deze grootse parade met enkele gocarts. Sportievelingen die de wagens mee in beweging willen zetten, zijn welkom en kunnen zich aanmelden via kevin.vereecken [at] n-va.be.

We verzamelen vanaf 13 uur op het Sint-Jansplein. De parade start om 14 uur op de Paardenmarkt. Wil je de gocarts mee versieren? Kom dan om 11 uur naar de parking van de Waagnatie. Om 16 uur is de parade afgelopen. Nadien zoeken wij nog vrijwilligers die de karren mee richting Waagnatie willen vervoeren.

Als grootste politieke familie in Antwerpen mag onze deelname niet onopgemerkt voorbijgaan.

De N-VA verdedigt het recht van iedereen om verliefd te worden. Je kiest immers niet op wie je valt. Je hoeft zelf geen lesbienne of homo te zijn om te tonen dat je bezorgd bent over de rechten en het welzijn van holebi’s. Ook onze burgemeester en onze schepenen delen die bezorgdheid en ondersteunen de Antwerp Pride.