Neem gratis samen met N-VA Stad Antwerpen deel aan de 10 Miles 2018 en steun het Berrefonds!

22 april 2018 - 20:12

De Antwerp 10 Miles & Marathon is een echte klassieker voor ieder zichzelf respecterend loper. Elk jaar vinden tienduizenden Vlamingen hun weg naar Linkeroever voor het grootste loopfeest van het land. Dit jaar vindt de 32ste editie plaats op zondag 22 april. N-VA Stad Antwerpen zal net zoals de vorige jaren weer met een enthousiaste delegatie deelnemen.

Lopen voor het Berrefonds

Bent u een (goed)geoefend- of gelegenheidsloper die al sportend geld wil inzamelen voor het goede doel? Schrijf u dan snel in, dit jaar lopen we ons de blaren voor het Berrefonds. Dit fonds biedt met een herinneringsdoos, koesterkoffer, praatgroepen en nazorg steun op maat aan de ouders, broers en zussen die geconfronteerd worden met het verlies van een kindje. Meer info vindt u op www.berrefonds.be

Inschrijven kan voor één van de onderstaande trajecten. Wanneer u zich voor 26 maart inschrijft, dan zorgen wij voor een groepsinschrijving én betalen we uw inschrijfgeld (het uitgespaarde bedrag vormt dan de start  van uw sponsorkapitaal).

Laat ons dus weten voor welke loop u zich inschrijft:  AG Antwerp Marathon, AG Antwerp 10 Miles, AG Antwerp Short Run (5 km) of de Kids Run (1,4 km)

N-VA-tent

Ook dit jaar zetten we onze tent op aan het grasveld tussen de Gloriantlaan en de Charles De Costerlaan op Linkeroever. Loper of niet-loper, iedereen welkom! Elke deelnemer ontvangt aan de tent ook een uniek N-VA-loopshirt om die dag in te lopen en als aandenken uiteraard! In deze tent kan u ook uw materiaal veilig achterlaten. Of een praatje slaan met de vele lopers en supporters! Uiteraard kan u ook steeds onze lopers langs het parcours een hart onder de riem steken.

Schrijf u vandaag nog in!

Hoe?

U stuurt een e-mail naar david.dogge [at] n-va.be met de melding van de volgende gegevens:

  • Naam-adres-gsm-nummer-emailadres-geboortedatum
  • Het traject dat u wenst te lopen: Marathon, 10 Miles, Short Run of Kids Run
  • De door u gekozen T-shirtmaat en de melding M/V (S, M, L, XL, man/vrouw)

U wilt een van onze lopers sponsoren?

U stuurt een mail naar david.dogge [at] n-va.be en stort een door u gekozen bedrag op onze rekening. Sponsorgeld kan nog tot 20 april gestort worden op rekeningnummer BE23 7512 0231 8091 van N-VA Stad Antwerpen met vermelding van “Goed doel 10 Miles 2018”.

U kan ons voor meer informatie ook steeds bellen op T. 0493 36 93 14

Alvast bedankt voor uw sportieve steun!

DE GROEPSINSCHRIJVING WERD ONDERTUSSEN AFGESLOTEN. WIL U TOCH NOG MET ONS MEELOPEN? DAT KAN! STUUR EEN MAILTJE NAAR david.dogge [at] n-va.be EN WIJ BEKIJKEN SAMEN MET U HOE U ZICH NOG BIJ ONS KAN AANSLUITEN.

Adres: 

Antwerpen Linkeroever