Football Battle zet kunstenaars van de zaal tegen profs van het veld

Op 18 december 2014

Op zaterdag 3 januari nemen de kunstenaars van de zaal het weer op tegen de profs van het veld tijdens de tweede editie van Napoleon Games Football Battle. Zaalvoetbalclub Futsal Topsport Antwerpen staat tegenover Royal Antwerp FC, Sporting Lokeren, KV Kortrijk, KV Oostende en het Nederlandse FC Dordrecht. De Lotto Arena wordt op 3 januari dankzij Sporting A opnieuw het grootste indoor voetbalstadion van België.

Op zaterdag 3 januari ontvangt Sporting A opnieuw Napoleon Games Football Battle in de Lotto Arena. Lokeren zal er zijn titel van vorig jaar verdedigen en ook finalist KV Kortrijk is weer van de partij. Dat ‘thuisclub’ Antwerp met zijn fantastische supporterslegioen niet kan ontbreken, is logisch. Andere uitdagers zijn seizoensrevelatie KV Oostende en het Nederlandse FC Dordrecht dat twee talentvolle Belgen in zijn kern heeft.

Vorig jaar was er geen verschil te zien tussen de technische kunsten van onze veldvoetballers en de Rode Duivels Futsal. Nu komen de mannen van Futsal Topsport Antwerpen naar de Lotto Arena om hun kwaliteiten te toetsen aan die van de profs van het veldvoetbal. Vraag is hoeveel weerwerk zij kunnen bieden en of er een Antwerpse futsal/football derby in de maak is.

Napoleon Games Football Battle vindt plaats in het eerste weekend van januari. Er is dan geen competitievoetbal. De clash speelt zich af op voor iedereen onbekend terrein. Korte wedstrijden op een kunstgrasveld met boarding staan garant voor spanning, sensatie en spektakel.

De peter van het tornooi is Johan Boskamp, dé pleitbezorger van het verzorgde, goede voetbal.

Programma

11.00 uur: poulewedstrijden

15.20 uur: pauze

16.00 uur: halve finale 1

16.40 uur: halve finale 2

17.15 uur: pauze

17.45 uur: finale

18.25 uur: prijsuitreiking

Tickets

Via de deelnemende clubs: 20 euro (+ 1 euro administratiekosten)

Via teleticketservice: 23 euro (incl. administratiekosten)

Onder 12 jaar: 15 euro (incl. administratiekosten)

26 euro aan de kassa

Verantwoordelijke schepen: Ludo Van Campenhout, schepen voor sport

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is