CVO Vitant organiseert online opendeurweek

Op 26 april 2021, over deze onderwerpen: Onderwijs

Van zaterdag 24 april tot en met vrijdag 30 april vinden cursisten op cvovitant.be/online-infodag/ interviews met cursisten en leerkrachten en krijgen ze een blik achter de schermen van de lessen.

Al jaar en dag volgen volwassenen bij CVO Vitant een opleiding voor het behalen van een diploma, als professionele bijscholing of om actief met een passie in de vrijetijd aan de slag te gaan. CVO Vitant gooit elk jaar de deuren open om dit aanbod te laten ontdekken, maar ook dit jaar is een fysieke opendeurdag niet mogelijk. Daarom biedt CVO Vitant een blik achter de schermen tijdens een online opendeurweek. Potentiële cursisten krijgen een idee van hoe het eraan toegaat tijdens de lessen. Daarnaast zijn er filmpjes over het opleidingsaanbod, interviews met cursisten en leerkrachten en kunnen er vragen gesteld worden via de chatbox of per telefoon.

“Levenslang leren klinkt soms als een straf, maar bij CVO Vitant willen we mensen laten proeven van de kansen die onze volwassenenopleidingen bieden. Je kan jezelf professioneel, als werknemer, maar ook als mens blijven ontwikkelen, waardoor je aan je leven een nieuwe schwung kan geven. Het team van CVO Vitant maakt met deze online opendeurweek het mogelijk dat mensen deze kansen ontdekken en kunnen grijpen”, vertelt gedeputeerde Luk Lemmens, bevoegd voor Onderwijs.

Ann Cleemput, directeur CVO Vitant, licht toe: “We organiseren deze online opendeurweek om de keuze uit ons uitgebreide aanbod makkelijker te maken voor onze cursisten. We bieden opleidingen aan, gaande van horeca tot elektromechanica, Nederlands tweede taal en diploma secundair onderwijs. Iedereen ouder dan 18 jaar is bij ons welkom. Of je nu je carrière een totaal andere richting wil geven of als volwassenen je diploma secundair onderwijs wil halen. Ons opleidingsaanbod is enorm divers.”  

Wanneer: Van zaterdag 24 april tot en met vrijdag 30 april.

Bezoek de uitbreide website en lees de boeiende verhalen van onze cursisten: https://cvovitant.be/online-infodag/

Beleidsverantwoordelijke: Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Onderwijs

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is