Derde editie van Beestig! viert Werelddierendag

Op 4 oktober 2018, over deze onderwerpen: Dierenwelzijn

Naar aanleiding van Werelddierendag vindt op zondag 7 oktober de derde editie van het gratis festival Beestig! plaats. In het Ramada Plaza Hotel aan de Desguinlei stellen dierenorganisaties zichzelf en hun aanbod voor, worden er demonstraties gegeven en zijn er heel wat randactiviteiten voor jong en oud. Speciaal voor honden en hun baasjes is er een hondenwandeling. Iedereen is welkom tussen 11 en 17 uur.

Tijdens Beestig!, het gratis festival voor dierenliefhebbers op zondag 7 oktober, is er heel wat te beleven. Zo zijn er workshops en demonstraties en kunnen kinderen zich laten schminken als een kat of Mr. Creezy uitdagen om een kikker of flamingo te plooien van ballonnen. Daarnaast maken bezoekers kennis met verschillende dierenorganisaties, hun activiteiten en producten. Honden kunnen zich, samen met hun baasjes, uitleven tijdens de hondenwandeling. Na de wandeling kan iedereen genieten van een drankje of vegetarische hap.

Tijdens Beestig! stellen schepen voor dierenwelzijn Nabilla Ait Daoud en Nico Volckeryck van UNIZO Antwerpen Stad een sticker voor horeca-uitbaters en winkeliers voor. Zij kunnen deze sticker op hun deur of etalage kleven om aan te geven dat assistentiehonden welkom zijn. De pers is hierbij van harte welkom op zondag 7 oktober om 15 uur in het Ramada Plaza Hotel aan de Desguinlei 94, 2000 Antwerpen. 

Praktisch

Beestig!, gratis festival voor dierenliefhebbers

  • zondag 7 oktober 2018 van 11 tot 17 uur
  • Hotel Ramada Plaza, Desguinlei 94, 2018 Antwerpen
  • gratis
  • programma en meer info: www.antwerpen.be/dieren

Verantwoordelijke schepen: Nabilla Ait Daoud, schepen voor dierenwelzijn

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is