Gezocht: cateringstanden Bollekesfeest 2017

Op 7 juni 2017, over deze onderwerpen: Horeca, Markten en Foren, Toerisme

De stad is nog op zoek naar uitbaters voor de 11de editie van het Bollekesfeest, meer bepaald naar cateringstanden voor de Suikerrui en de Grote Markt. Meer dan ooit staat de beleving centraal: zelf brood bakken, een cocktail shaken… alles waardoor de zintuigen van de bezoekers extra geprikkeld worden. Wie interesse heeft, kan zich tot 30 juni kandidaat stellen.  

Het Bollekesfeest is een evenement dat de voorbije jaren is uitgegroeid tot een driedaags stadsfestival met meer dan 200.000 bezoekers. Zij laten zich er onderdompelen in al het goede dat Antwerpen te bieden heeft: Antwerpse hapjes en drankjes, sterke Antwerpse merken en erfgoed en tradities uit de Scheldestad in een hedendaags jasje. De editie van 2017 vindt plaats van vrijdag 18 tot en met zondag 20 augustus in de historische binnenstad. 

De stad Antwerpen is nog op zoek naar uitbaters voor verschillende cateringstanden op de Grote Markt en Suikerrui. Op het Steenplein vindt de vis- en schaaldierenmarkt plaats. Een oproep voor uitbaters daar volgt nog midden juni. De huidige oproep is dus voor alle producten, exclusief vis- en schaaldieren.

Beleving staat centraal

De stad is op zoek naar standhouders die een belevenis bieden aan de bezoekers, zoals zelf brood bakken, ijs draaien, cocktails shaken, pizza’s bereiden, pasta kneden, originele zoetigheden, grote kaasbollen ter plaatse afgesneden, kunstige koffies,… Kortom, stands die de zintuigen prikkelen en tonen dat Antwerpen smaken kan combineren als geen ander.

Praktisch

Geïnteresseerden die de verwachte 200.000 bezoekers smaakvol willen verwennen, vinden alle praktische informatie op www.ondernemeninantwerpen.be. Klik hier voor de rechtstreekse link.

U kandidaat stellen kan tot uiterlijk 30 juni 2017 per mail naar Bollekesfeest [at] VisitAntwerpen.be.

Verantwoordelijken: burgemeester Bart De Wever – Koen Kennis, schepen voor toerisme

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is