Loop samen met N-VA Stad Antwerpen de 10 Miles 2019 en steun G-gym STB Gymnastics: INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN

Op 28 april 2019

De Antwerp 10 Miles & Marathon is een echte klassieker voor ieder zichzelf respecterend loper. Elk jaar vinden tienduizenden Vlamingen hun weg naar Linkeroever voor het grootste loopfeest van het land. In 2019 vindt de 34ste editie plaats op zondag 28 april. N-VA Stad Antwerpen zal net zoals de vorige jaren weer met een enthousiaste delegatie deelnemen. Bent u een (goed)geoefend- of gelegenheidsloper die al sportend geld wil inzamelen voor het goede doel? Schrijf u dan snel in. Ook in 2019 lopen we ons de blaren voor een goed doel. Dit jaar lopen wij voor G-gym STB Gymnastics (https://www.stbgymnastics.be/) , een sportvereniging voor jongeren met een beperking.

Inschrijven kan voor één van de onderstaande trajecten. Wanneer u zich voor vrijdag 5 april 2019 inschrijft, dan zorgen wij voor een groepsinschrijving én betalen we uw inschrijfgeld (dit aanbod geldt enkel voor leden van de N-VA). Het uitgespaarde bedrag vormt dan de start  van uw sponsorkapitaal ).

Laat ons dus weten voor welke loop u zich inschrijft:  AG Antwerp Marathon, AG Antwerp 10 Miles, AG Antwerp Short Run (5 km) of de Kids Run (1,4 km)

N-VA-tent

Ook in 2019 zetten we onze tent op aan het grasveld tussen de Gloriantlaan en de Charles De Costerlaan op Linkeroever. Loper of niet-loper, iedereen welkom! In deze tent kan U uw materiaal veilig achterlaten. Of een praatje slaan met de vele lopers en supporters! Uiteraard kan u ook steeds onze lopers langs het parcours een hart onder de riem steken. Details over onze aanwezigheid volgen nog in een latere communicatie.

N-VA loopshirt

Neem zeker deel in uw N-VA-loopshirt. Indien U nog niet in het bezit van een loopshirt van onze partij moest zijn dan kan U dit per kerende mail gratis bestellen (maat en m/v vermelden)

Schrijf u vandaag nog in!

Hoe inschrijven?

         Stuur een mail naar david.dogge [at] n-va.be en vermeld daarin:

         Naam
         Voornaam
         Geboortedatum
         Adres
         Postcode+Gemeente
         GSM-nummer
         E-mail
         Het onderdeel waaraan U wenst deel te nemen: AG Antwerp Marathon, AG Antwerp 10 Miles, AG Antwerp Short Run (5 km) of de Kids Run (1,4 k)

U kan ons voor meer informatie ook steeds bellen op T. 0493 36 93 14

 Alvast bedankt voor uw sportieve steun!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is