Sporting A ontvangt ook dit jaar Soccer Trophy in Parkloods

Op 17 december 2015, over deze onderwerpen: Sport

Van 19 december tot en met 3 januari vindt in de Parkloods van Park Spoor Noord de derde editie van de Soccer Trophy plaats. Dit jaar zullen meer dan 200 ploegen verspreid over 10 competitiedagen deelnemen aan het grootste recreatieve indoorvoetbaltornooi van Vlaanderen.

Gezien het succes van de jeugdreeksen komen er naast de categorieën U8, U9, U11 en U13 ook nog de categorieën U7 en U10 bij. Uiteraard komen ook de dames, heren en veteranen opnieuw aan bod. Daarnaast gaat de organisatie op zaterdagavond 26 december, na het tornooi van de heren en de dames, van start met de allereerste editie van de Soccer Trophy Christmas Party. Dat feest vindt plaats van 21 tot 24 uur. De inkom is gratis. Tot slot wordt er tijdens deze derde editie van de Soccer Trophy niet enkel gevoetbald maar ook gebasketbald. Op zaterdag 26 december worden de 3x3 Masters XMAS Open gespeeld en op zondag 27 december de 3x3 Masters Finals.

Ook voor de supporters is het gezellig vertoeven op de Soccer Trophy. De jeugddagen beloven alvast van een hoog niveau te worden met inschrijvingen van onder andere Royal Antwerp, Waasland-Beveren, Zulte Waregem, Beerschot Wilrijk en Futsal Antwerpen.

Soccer Trophy – praktisch

Van 19 december tot 3 januari

Parkloods – Park Spoor Noord

Inkom: 3 euro, kinderen onder 14 jaar mogen gratis binnen

Meer informatie op  www.soccertrophy.be

Verantwoordelijke schepen: Ludo Van Campenhout, schepen voor sport

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is