Sporting A ontvangt opnieuw de Runners’ Lab Night Run in het Rivierenhof

Op 13 oktober 2017, over deze onderwerpen: Sport

Op vrijdag 20 oktober is de Night Run terug van weggeweest Die dag staan in totaal 3500 lopers met speciale hoofdlampjes aan de start om in een unieke sfeer door een pikdonker Rivierenhof te lopen.

Na een pauze in 2016 vindt de Runners’ Lab Night Run dit jaar opnieuw plaats in Antwerpen. Er worden zo’n 3500 lopers aan de start verwacht. Zodra de zon onder is, wordt het startsein gegeven voor een 9 kilometer lange looptocht in het Rivierenhof. Alle deelnemers zijn voorzien van een hoofdlampje om hun looppad te verlichten. Om de lopers genoeg ruimte en comfort te bieden op hun looptocht wordt er gestart in 2 golven.

Het parcours van de Night Run bevat ook dit jaar enkele unieke passages. Zo verkennen de lopers niet alleen de donkerste stukjes van het Rivierenhof, maar passeren ze onder andere ook door het mooie Openluchttheater. Na de looptocht kunnen de deelnemers nog genieten van een kleine afterparty met dj-set in sportpark Ruggeveld.

Inschrijven

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de Night Run. Wie zich graag wil inschrijven, kan dat nog tot en met donderdag 19 oktober via www.runnerslabnightrun.be  Als er daarna nog plaatsen ter beschikking zijn, kunnen mensen de dag zelf ook nog inschrijven.

Bereikbaarheid

Deelnemers en supporters wordt aangeraden om zoveel mogelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het Rivierenhof en het sportpark Ruggeveld te komen. Plaatselijk verkeer kan tijdens het evenement lichte hinder ondervinden. Alle mobiliteitsinfo is te vinden op www.antwerpen.be. Klik hier voor de rechtstreekse link.

Praktisch

Runners’ Lab Night Run
vrijdag 20 oktober
Rivierenhof, Ruggeveldlaan, 2100 Deurne
 

Programma:

19 uur: deelnemers kunnen hun deelnamepakket (borstnummer, hoofdlampje en T-shirt) afhalen in sportpark Ruggeveld, Ruggeveldlaan 480, Deurne. De start zelf ligt op de Parkweg op 200 meter van het sportpark.
21 uur: start wave 1
21.30 uur: start wave 2

Verantwoordelijke: burgemeester Bart De Wever

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is