Tweede pop-upavondopening zwembad De Molen op woensdag 20 juli

Op 18 juli 2016, over deze onderwerpen: Recreatie, Sport

Op woensdag 20 juli kunnen bezoekers op Linkeroever ’s avonds niet alleen van een zwembeurt genieten, maar ook van extra attracties zoals aquazumba en een surfsimulator. Nog de hele zomervakantie staan er extra activiteiten op het programma in De Molen, waaronder laatavondopeningen en een wekelijkse thema-activiteit voor kinderen.

In juli en augustus trakteert De Molen de hele familie op zomerse vibes, met heel wat extra activiteiten voor jong en oud: speelvoormiddagen voor de jongsten en pop-upavondopeningen. De tweede laatavondopening vindt plaats op woensdag 20 juli. Dan genieten bezoekers van het openluchtzwembad tussen 18 tot 22 uur van leuke activiteiten.

Aquazumba en surfsimulator

Zo kan iedereen proeven van aquazumba (18.30 - 19.30 uur), een gesmaakte variant van de bekende fitnessvorm, die in het water wordt beoefend. Wie zijn/haar surfkwaliteiten een keer wil uittesten, kan dan weer terecht op de surfsimulator. Bezoekers betalen enkel toegang tot het zwembad; een gezellige zomeravond voor de prijs van een zwembeurt dus. Uiteraard kunnen zwemliefhebbers tijdens deze avondopening ook gewoon een duik komen nemen in het verwarmde bad. Dat kan tot 21.30 uur.

Op de hoogte blijven

In totaal staan er vier van deze avondopeningen op het programma in de zomervakantie. Die vinden enkel plaats bij mooi zomerweer. Daarom worden de data pas heel kort op voorhand vastgelegd en gecommuniceerd. Sporting A bundelt alle informatie over de speelvoormiddagen en de pop-upavondopeningen online in dit dossier. Geïnteresseerde zwemliefhebbers die op de hoogte willen blijven over de avondopeningen, kunnen hun e-mailadres achterlaten via dit formulier. Van zodra er een datum vaststaat, krijgen zij een e-mail met daarin alle info.

Praktisch

openluchtzwembad De Molen, Wandeldijk 40, 2050 Antwerpen-Linkeroever
tweede avondopening: woensdag 20 juli van 18 tot 22 uur (zwemmen kan tot 21.30 uur)
Activiteiten zijn gratis, men betaalt enkel de toegang tot het zwembad (zie webpagina van De Molen).
De laatste info vinden geïnteresseerden via dit dossier.
Inschrijven voor de mailinglijst kan via dit formulier. 

Verantwoordelijke schepen: Ludo Van Campenhout, schepen voor sport

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is