Uitbater gezocht voor mobiele drank- en eetgelegenheid met toiletwagen voor Belvédère Droogdokkenpark

Op 24 mei 2019

De stad lanceert vandaag een oproep voor een tijdelijke mobiele drank- en eetgelegenheid met toiletwagen voor de Belvédère van het Droogdokkenpark. Kandidaten kunnen een voorstel indienen tot 7 juni.

In september vorig jaar opende de Belvédère, een uitwaaiplek en groot architecturaal uitkijkpunt in de bocht van de Schelde aan de Droogdokkenweg. Het is een plek waar het voor de vele bezoekers aangenaam vertoeven is. Omdat in de buurt van de Belvédère geen faciliteiten aanwezig zijn om iets te eten of te drinken en er geen openbare toiletten zijn, lanceert de stad nu een oproep. Er worden kandidaten gezocht voor een tijdelijke concessie voor een mobiele drank-en eetgelegenheid met toiletwagen tijdens de zomermaanden.

Tijdelijke concessie

Geïnteresseerde kandidaten kunnen een voorstel indienen tot 7 juni 2019. De uitbating loopt van 1 juli tot en met 31 oktober 2019. De mobiel wordt geplaatst op een verhard terrein van 60m² op de Belvédère aan de Droogdokkenweg. Op een deel van de nabijgelegen groenzone (50 m²) mogen losse tafels en stoelen geplaatst worden.  De verplichte openingsuren lopen van 14 tot 22 uur (verplicht sluitingsuur). De minimumvergoeding bedraagt 200 euro per maand excl. 21% btw. De concessie wordt toegewezen aan de kandidaat die in totaal het hoogste aantal punten scoort op een exploitatievoorstel, een financieel voorstel en relevante ervaring.

Meer informatie staat op www.agvespa.be.

Verantwoordelijke: Fons Duchateau, voorzitter AG VESPA

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is