Uitbaters gezocht voor kerstmarkt Winter in Antwerpen

Op 13 mei 2022, over deze onderwerpen: Cultuur (+ erfgoed en toerisme), Markten en Foren

De stad zoekt uitbaters voor de kerstmarkt van Winter in Antwerpen. Die vindt deze keer plaats van vrijdag 9 december 2022 tot zondag 8 januari 2023. Wie tijdens die weken een consumptiechalet wil huren om voedsel of drank te verkopen, kan zich van 13 mei tot 13 juni inschrijven.

De gezellige kerstmarkt waar bezoekers eten, drank, cadeaus en hebbedingen kunnen aanschaffen is een klassieker tijdens Winter in Antwerpen. Hij staat op de Groenplaats, Grote Markt en Steenplein. De consumptiechalets staan er tijdens de volledige periode, en daarvoor kunnen geïnteresseerden zich nu reeds opgeven. Voor de koopwaarchalets en de chalets van de goede doelen volgt nog een oproep in juli.

De stad zoekt enthousiaste uitbaters om van de kerstmarkt een succes te maken. Inschrijven voor de consumptiechalets kan vanaf nu, vrijdag 13 mei, tot en met maandag 13 juni.

Nadien volgt een proefbieding op dinsdag 21 juni. Daarop kan iedere ingeschrevene die niet vertrouwd is met biedingen het systeem al eens uittesten. De werkelijke openbare bieding vindt plaats op woensdag 22 juni, onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder.

Geïnteresseerden vinden alle info en kunnen zich inschrijven op https://ondernemeninantwerpen.be/kerstmarkt. ​

Bart De Wever - Burgemeester

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is