Winnaar Apps from Antwerp lanceert website

Op 10 januari 2018, over deze onderwerpen: Digitalisering

In augustus werden de drie winnaars van de ontwikkelwedstrijd Apps from Antwerp bekendgemaakt. Bijna 6000 mensen brachten hun stem uit voor een van de 17 ingediende voorstellen. Op de eerste plaats eindigde de app Seesr. De stad Antwerpen ondersteunde de ontwikkelaar in het verder uitwerken van de toepassing die vandaag live gaat voor het grote publiek. De website biedt koppels de mogelijkheid om snel en eenvoudig de ideale date-activiteit te vinden.

Na het succes van de vorige editie organiseerde de stad Antwerpen de wedstrijd Apps from Antwerp opnieuw in 2017. Seesr kaapte de eerste plaats weg met bijna 25 procent van het totaal aantal stemmen.

Seesr biedt koppels de mogelijkheid om op een snelle en eenvoudige manier de ideale date-activiteit te vinden. Op basis van de gekozen interesses van de gebruikers en het type uitstap waarnaar ze op zoek zijn, worden er verschillende vernieuwende en leuke activiteiten getoond. Afhankelijk van de activiteit kan deze ofwel rechtstreeks geboekt en betaald worden, ofwel worden de contactgegevens en andere nuttige informatie getoond. Daarnaast is Seesr ook een medium voor aanbieders van date-activiteiten.

De ontwikkelaars kregen een financiële ondersteuning van de stad van 20.000 euro, en hulp van een extern bedrijf voor hun PR-aanpak. Na enkele maanden is de toepassing nu klaar om gelanceerd te worden. Sinds vandaag is www.seesr.be live. Momenteel richt de website zich op Antwerpen, maar het is de bedoeling om de regio stelselmatig uit te breiden.

Uitgebreide info over de wedstrijd is te vinden op www.appsfromantwerp.be.

Verantwoordelijke: burgemeester Bart De Wever

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is