Zorgbedrijf Antwerpen zet de deuren open op Dag van de Zorg

Op 14 maart 2024, over deze onderwerpen: Welzijn

Op zondag 17 maart is het Dag van de Zorg in heel Vlaanderen, ook bij Zorgbedrijf Antwerpen. Op die dag ontvangen 12 locaties iedereen die een kijkje wil nemen in de zorgwinkel, een woonzorgcentrum, dienstencentrum of assistentiewoning van Zorgbedrijf Antwerpen. Klanten, bewoners, hun vrienden en familie en mensen uit de buurt zijn van harte welkom om de diensten van Zorgbedrijf Antwerpen te leren kennen.   

In Antwerpen, Deurne, Berchem, Merksem, Berendrecht en Hoboken worden verschillende activiteiten georganiseerd tussen 10.00 en 17.00 uur, speciaal voor de Dag van de Zorg. Op de meeste sites is (muzikale) animatie voorzien en zijn er lekkere snacks en drankjes verkrijgbaar. Naast meerdere woonzorgcentra en (nieuwbouw-)assistentiewoningen, zet ook de gloednieuwe zorgwinkel De Schakel in ZNA Cadix de deuren wagenwijd open.  

Enkele hoogtepunten

In Antwerpen opent de gloednieuwe zorgwinkel De Schakel op de Zorgboulevard van ZNA Cadix de deuren. 
De nieuwbouwsite De Tol in Deurne is te bekijken. Hier komen in 2025 nieuwe assistentiewoningen en een woonzorgcentrum. 
De nieuwbouwflats Sint Andries in het hart van Antwerpen zijn te bezoeken. 
In de Pulhofwijk in Berchem bundelen woonzorgcentra Sint Anna en Ruytenberg en dienstencentrum Pulhof hun krachten voor een dag vol rondleidingen, een optreden van Danny Wuyts, een wandelrally en nog veel meer. 

Het volledige programma is te vinden op zorgbedrijf.antwerpen.be/dagvandezorg. 

In Hoboken worden de assistentiewoningen en dienstencentrum Broydenborg om 14.00 uur officieel ingehuldigd in aanwezigheid van voorzitter van Zorgbedrijf Antwerpen Els van Doesburg en districtsschepen voor senioren Carolyn Krekels. Aansluitend is er een receptie en een optreden van RATPAK met Jan Van Looveren. 

Els van Doesburg - Schepen bevoegd voor wonen, groen, dierenwelzijn, stads- en buurtonderhoud, en gezondheids- en seniorenzorg

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is